HSF Bilgi Edinme Portalina Hosgeldiniz!!!
Welcome to HSF Knowledge-Base Portal!!!

Lütfen Asagidaki Arama Kutucugunu Kullanarak Aramak Istediginiz Konu Basliğini Yaziniz.
Please Use The Search Box Below, Enter The Title You Want To Search.

Lütfen arama kriteri olarak Türkçe karakter kullanmayınız. ("Ç/ç", "Ğ/ğ", "İ/ı", "Ö/ö", "Ş/ş", "Ü/ü")
Please do not use Turkish characters as search criteria. ("Ç / ç", "Ğ / ğ", "İ / ı", "Ö / ö", "Ş / ş", "Ü / ü")

Gizlilik Politikasi Privacy Policy
21 Feb 2021 Customer Support 403 2


Firma Bilgileri Company Info

Firma Adi Legal Name: HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI.

Ticari Kayit Yeri ve No Registration and No: Ankara Ticaret Odasi 352508

Vergi Dairesi ve No Tax Office and Number: Sincan 4640581074

Yasal Adresi Legal Address: Malikoy Baskent Organize Sanayi Bolgesi 19. Cadde No: 13 Sincan Ankara 06609 Turkiye

Telefon Telephone: 90 (country code) – 312 (area code) – 6401021 (24-25)

Faks Fax: 90 (country code) – 312 (area code) – 6401047

https://hsfsavunma.com/ (COMODO RSA Extended Validation Secure Server CA)

Fikri Mulkiyet Intellectual Property:

Bu sitenin sunumu ve icerigi bir arada, fikri mulkiyete iliskin yururlukteki yasalarca korunan bir calismayi olusturur. HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. onceden yazili onayi olmaksizin kismen veya tamamen kullanilamayan, uyarlanamayan, cogaltilamayan veya temsil edilemeyen bu eserin sahibidir ve bu eserin sahibi olmaya devam etmektedir.

The presentation and content of this site together constitute a work protected by applicable laws on intellectual property. HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. The owner of this work, which cannot be used, adapted, reproduced or represented, in whole or in part, without his prior written consent, and continues to be the owner of this work.

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. isim ve logo ve adi gecen veya temsil edilen diger ticari markalar yururlukteki kanunlar tarafindan korunan tescilli ticari markalardir. HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. olmadan her turlu kullanimi, cogaltilmasi veya uyarlanmasi. HSF’nin onceden yazili olarak sozlesmesi, haklarinin ihlali anlamina gelebilir.

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. The name and logo and other trademarks mentioned or represented are registered trademarks protected by applicable laws. HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. any use, reproduction or adaptation without it. HSF's prior written contract may mean a violation of their rights.

Bu web sitesinde gosterilen tasarimlar, cizimler, fotograflar, resimler, metinler, animasyonlu diziler (sesli veya sessiz) ve diger dokumantasyon bicimleri, sinai ve / veya fikri mulkiyet haklarina tabidir ve duruma bagli olarak HSF'nin mulkiyetindedir.

The designs, drawings, photographs, images, texts, animated series (with or without sound) and other forms of documentation displayed on this website are subject to industrial and / or intellectual property rights and are the property of HSF depending on the case.

Buna gore tamamen veya kismen kullanilamaz, cogaltilamaz, temsil edilemez, uyarlanamaz, tercume edilemez veya donusturulemez veya baska bir siteye devredilemez.

Accordingly, it may not be used, reproduced, represented, adapted, translated or translated in whole or in part, or transferred to another site.

Kisisel Veri Korumasi Personal Data Protection

Detayli bilgi icin lutfen asagidaki sayfayi ziyaret edin: For detailed information, please visit the page below:

http://knowledgebase.hsfsavunma.com/kb/Kullanici-Destek-User-Support/sirket-ve-kisisel-verilerin-korunmasi-protection-of-company-and-personal-data/

HSF Savunma Havacilik Üretim Sanayi Ltd. Sti. (“HSF”) olarak sirket ve kisisel verilerinizin güvenligi hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. HSF olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan sirket ve kisiler dahil, HSF ile iliskili tüm tüzel veya gerçek sahislara ait her türlü verilerin 6698 sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu'na (“KVKK”) uygun olarak islenerek, muhafaza edilmesine önem vermekteyiz. Bu sorumlulugumuzun tam bilinci ile KVKK uyarinca “Veri Sorumlusu” sifatiyla, kisisel verilerinizi asagida yer alan kapsamda ve sartlarda islemekteyiz.

HSF Savunma Havacilik Üretim Sanayi Ltd. Sti. ("HSF"), we show maximum sensitivity to the security of your company and personal data. As HSF, we attach importance to the processing and preservation of all kinds of data belonging to all legal or natural persons related to HSF, including companies and individuals benefiting from our products and services, in accordance with the Law on the Protection of Personal Data ("GDPR"). With the full awareness of this responsibility, we process your personal data in the capacity of "Data Supervisor" in accordance with the GDPR, within the scope and conditions below.

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. asagidaki durumlarda kisisel verileri toplar ve isler:

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. collects and processes personal data when:

• ?letisim formunu doldurdugunuzda, when you fill out the contact form,

• Spontane bir uygulama yaptiginizda, when you do a spontaneous application,

• Bir is teklifine basvuru yaptiginizda. when you apply for a job offer.

Islemeyle ilgili kisisel veriler, IP adresiniz, adiniz, soyadiniz, e-posta adresiniz, telefon numaraniz, sirketiniz ve CV'nizdeki ve / veya basvuru yaptiginizda kapak mektubunuzdaki verilerdir. Bu kisisel veriler, HSF SAVUNMA HAVACILIK URET?M SANAY? LTD. Tarafindan kullanilmaktadir. HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. Ticari amacli kullanimdan kismen de olsa kacinmayi taahhut eder.

Personal data regarding processing are your IP address, name, surname, e-mail address, telephone number, company and data on your CV and / or cover letter when you apply. These personal data, HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. Used by. HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. It undertakes to avoid commercial use, even partially.

Ayrica kullanici olarak veya birebir kisisel temasli olarak, HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI.’nin hakkinizda tuttugu tum bu verilerin erisimine, duzeltilme, sinirlandirilma ve silinme taleplerini isteme hakkina da sahipsiniz. Bu haklari kullanmak istiyorsaniz, lutfen bize asagidaki e-posta adresinden yazin: hasan.demir@hsfsavunma.com. Sikayette bulunmak icin ilgili denetim makamiyla da iletisime gecebilirsiniz.

In addition, as a user or by personal contact, HSF SAVUNMA HAVACILIK URET?M SANAY? LTD. You also have the right to request access, correction, restriction and deletion of all these data held by STI. If you wish to exercise these rights, please write to us at the following e-mail address: hasan.demir@hsfsavunma.com. You can also contact the relevant supervisory authority to make a complaint.

Tanimlayici Bilgilerin Kullanilmasi (Cerezler) Use of Identifying Information (Cookies)

Cerezler, sunucu tarafindan kullanicinin tarayicisina iletilen kucuk veri dosyalaridir ve bu sitede istatistiksel amaclarla kullanilmaktadir. IP adresi, ?nternet servis saglayicisi tarafindan bilgisayariniza atanan numaradir. Site icerik ve hizmetlerini optimize etmek ve kullanici beklentilerine uyarlamak icin HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. ziyaretcilerin IP adreslerini sitesine kaydeder. Bu bilgiler anonimdir ve tek bir kisinin baglantilarini degil, yapilan tum baglantilari yansitir. Cerezlerin kaydedilmesini engelleyebilirsiniz. Bunlari istediginiz zaman tek tek de silebilirsiniz. Bu iki islemi nasil gerceklestireceginizi ogrenmek icin lutfen tarayicinizin kilavuzuna bakin.

Cookies are small data files transmitted by the server to the user's browser and are used for statistical purposes on this site. IP address is the number assigned to your computer by the internet service provider. In order to optimize the site content and services and adapt them to user expectations, HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. records the IP addresses of visitors to its site. This information is anonymous and reflects all links made, not the links of a single person. You can prevent cookies from being saved. You can also delete them individually at any time. Please refer to your browser's manual to learn how to do these two actions.

Sorumluluk / Gecerli Yasalar Liability / Applicable Laws

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. kendi sitesinde yer alan verilerin kalitesini ve guvenilirligini saglamak icin her turlu ozeni gosterir; bu tur veriler, gecerliligi, ayrintililigi veya guncelligi hakkinda hicbir garanti olmaksizin, gizli veya acik bir sekilde yalnizca bilgi icin saglanir. Buna gore, ziyaretciler bu verileri kendi sorumluluklari altinda kullandiklarini kabul ederler.

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. takes every care to ensure the quality and reliability of the data on its site; Such data is provided for information only, either expressly or confidentially, with no warranty of its validity, completeness or topicality. Accordingly, visitors acknowledge that they use this data under their own responsibility.

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. sitenin kullanilabilirligi veya erisilebilirligi veya virus bulunmamasi konusunda herhangi bir garanti vermez. HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. ziyaretcilerin bilgisayar sistemlerinde neden olunan gecici veya kalici herhangi bir hasardan ve asagidakilerden dolayi maruz kalinan dogrudan veya dolayli (munhasiran veri kaybi veya kar kaybi dahil olmak uzere) her turlu kayip veya hasar icin sorumluluk kabul etmez:

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. does not make any guarantees about the availability or accessibility of the site or the absence of viruses. HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. It does not accept liability for any temporary or permanent damage to visitors' computer systems and for any direct or indirect loss or damage (including exclusively loss of data or loss of profits) incurred by:

• siteye erismek veya sitede gezinmek; accessing or navigating the site;

• sitede yer alan verileri kullanmak; using the data on the site;

• siteyi herhangi bir sekilde kopyalamak, goruntulemek veya kullanmak. copy, view or use the site in any way.

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. ayrica, sitede saglanan verilerin degistirilmesine yol acan ucuncu bir sahsin hileli mudahalesi sonucunda ortaya cikan zararlardan da sorumlu degildir. Bu site ve bu genel kosullar, bir garanti talebi veya cok sayida davali durumunda bile, munhasir yargi yetkisi Ankara mahkemelerine atfedilen Turk ic hukukuna tabidir.

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. Furthermore, it is not responsible for any damages resulting from the fraudulent intervention of a third party that caused the data provided on the site to be changed. This site and these general conditions are governed by Turkish domestic law, the exclusive jurisdiction of which is attributed to the Ankara courts, even in the case of a warranty claim or a large number of defendants.

Genel Kosullari Guncellemesi Updating of the General Conditions

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. herhangi bir zamanda site icerigini, erisimi ve genel kosullari degistirme ve guncelleme hakkini sakli tutar. Bu tur degisiklikler ve guncellemeler kullanicilar icin baglayici olacaktir ve bu nedenle, gecerli genel kosullari kontrol etmek icin bu sayfayi duzenli olarak kontrol etmesi gerekir.

HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI. reserves the right to change and update the site content, access and general conditions at any time. Such changes and updates will be binding on users and should therefore regularly check this page to check the general terms applicable.

Bu site en son Ocak 2021'de guncellenmistir.

This site was last updated in January 2021.

Sitenin tum editorial iceriginin olusturulmasi, degistirilmesi, guncellenmesi ve yayinlanmasi HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD. STI.’nin kontrolu altindadir.

Creating, modifying, updating and publishing all editorial content of the site is under the control HSF SAVUNMA HAVACILIK URETIM SANAYI LTD.

HSF Savunma Havacilik Üretim Sanayi Ltd. Sti.

Adres Address: Maliköy Baskent Organize Sanayi Bölgesi 19. Cadde No: 13 Sincan 06609 Ankara Türkiye

Telefon Telephone: 90.312.6401021-24-25

E-Posta e-Mail: hasan.demir@hsfsavunma.com